Producten

De producten van Friemels & Frunniks zijn ingedeeld in vier categorieën:

 

1.      Loungzzz

Gewone hangmatjes in overvloed. Maar ook van inkruiper tot kubushuis en van knuffelzak tot dubbeldekker. Alles wat je ratjes nodig hebben om lekker te luieren in hun kooi. Zeer veel verschillende modellen, stoffen en maten, dus voor ieder ratje is er wel een heerlijk bedje, die aan zijn of haar wensen voldoet.

Ook haakjes om je hangmatjes mee op te hangen en andere zachte accessoires om je kooi mee op te fleuren zijn hier te vinden.

 

2.      Snacks

Eten, eten, eten, onze ratjes zijn er gek op! Kijk hier voor de lekkerste home-made koekjes, de Happy Knabbels! Ze zijn er in drie smaakvarianten en je ratjes zullen er inderdaad erg happy van worden. Voor speciale gelegenheden zijn er de extra grote en overheerlijke lovecookies en starcookies. Om je ratjes een uitdagende stimulans te geven, vind je hier ook de Ratty Surprises en de Pindaslingers. Krijgen ze het lekkers te pakken?

 

3.      Knaaaaaaag

Knabbel knabbel knaag… Zonde van je hangmatjes en plateaus! Ratten zijn nu eenmaal knaagdieren, dus geef ze iets dat afleidt en waar ze zich naar hartenlust op kunnen uitleven. De kralen zijn van ratvriendelijk materiaal, dus je ratjes kunnen lekker hun gang gaan. Alle hangers zijn voorzien van haakjes, zodat je ze makkelijk in de kooi kunt hangen. De walnootpuzzel is een uitdaging, die menig ratje niet zal kunnen weerstaan.

 

4.      Voor het baasje

De ratjes worden al ontzettend verwend, dus hier zijn spulletjes te vinden voor jezelf! Kalenders, schoolbordjes, juwelendoosjes, sleutelhangers, oorbellen, zachte ratjes gewoon om neer te zetten. Hou deze rubriek scherp in de gaten, want er zullen steeds nieuwe producten opduiken…

 

Comments are closed.